Medieşeanul de la BBC, Vocea Americii, Europa Liberă

Iosif Klein Medeşan este un nume mai bine cunoscut de către adulţii din vremea comunismului în România. Acest lucru se datorează faptului că Iosif a lucrat la cele trei posturi de radio interzise spre ascultare de către regimul ceauşist, dar ascultate pe ascuns şi la volum mic de către majoritatea românilor din ţară.

BBC, Vocea Americii, Europa Liberă sunt cele trei posturi de radio la care a lucrat medieşeanul Iosif Klein, absolvent al Liceului Stephan Ludwig Roth. În România, a lucrat, printre altele, la Național TV, la ziarele Puterea și România liberă.

În anul 2017 a tradus din limba maghiară cartea “Cum am devenit român”, autor Székely Ervin, volum apărut la Editura Cartea Veche.

Deseară de la ora 18:00 am plăcerea să îl am invitat pe Iosif Klein Medeşan la Interviurile Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.