Medieseanca premiata la Concursul National de Fotografie cu telefonul mobil

Medieseanca Lucia Caragiov, eleva la Liceul Tehnologic “Scoala Nationala de Gaz”, a castigat locul trei la Concursul National de Fotografie cu telefonul mobil, „InstantAdolescenta”. Printre finalisti, s-a mai aflat si Evelyn Todoran, de la Liceul Teoretic ,,Axente Sever” Medias.

Fotografie Lucia Caraciov

Marti, 9 mai 2017, ora 16:00, la Palatul Sutu-Muzeul Municipiului Bucuresti, a avut loc, in cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului ”Ziua Adolescentilor. Saptamana Adolescentilor”, vernisajul ”InstantAdolescenta” – cele mai bune fotografii digitale realizate de adolescenti cu telefonul mobil. Fotografiile au fost selectate si premiate de un juriu format din artistul vizual Mihai Zgondoiu, fotograful Adi Bulboaca si scriitorul Dan Mircea Cipariu. Lucrarile selectate au fost prezentate sub forma de printuri de mari dimensiuni la Palatul Sutu-Muzeul Municipiului Bucuresti (gardul acestei institutii a fost transformat in simeze de spatiu public).

”Treceam prin aceasta zona, iar lucrarile expuse mi-au atras atentia. Mi se pare foarte buna ideea de a organiza o astfel de expozitie. Si eu fac fotografii cu telefonul si cred ca noi cu totii facem, dar fotografiile pe care le vad expuse sunt intr-adevar speciale. Voi mai exersa si eu si, poate data viitoare, voi fi printre participanti. Preferata mea este fotografia realizata de Lucia-Alexandra Caragiov, in varsta de 15 ani, de la Liceul Tehnologic “Scoala Nationala de Gaz” Medias. Felicitari, Alexandra!”, spune Maria Vasile (16 ani), o vizitatoare a expozitiei.
Expozitia va putea fi admirata si la Noaptea Muzeelor 2017, ce va avea loc sambata, 20 mai 2017. Lucrarile selectate au fost expuse si pe platforma on-line ziua-a.ro/instantadolescenta/

Fotografie Todoran Evelyn Teodora
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.