Medieseanca Paula Turcas si Zmei Trei concerteaza la Bucuresti

Medieseanca Paula Turcas si formatia Zmei Trei va concerta maine in Bucuresti. Soprana Paula Turcas este din Medias dar acum locuieste in Germania si colaboreaza cu formatia Zmei Trei. Paula a studiat la Academia de Muzica „Gh.Dima” din Cluj si la Hochschule Musik und Theater Zürich. A absolvit apoi cursul postuniversitar de muzica contemporana la Conservatorio della Svizzera Italiana din Lugano, cu Luisa Castellani.

A fost membru al Schweizer Opernstudio Biel si al Opernhaus Biel-Solothurn. In cadrul Academiei Internationale Händel din Karlsruhe si-a consolidat stilul interpretativ in muzica veche. In ultimii ani a cantat alaturi de importante ansambluri de muzica baroca la Händel Festspielle Halle, Bayreuth Barock, Filarmonica din Varsovia, Opernhaus Passau etc. In 2006 a castigat Premiul Fundatiei Elsy Meyer din Zürich.

Paula Turcas

Formatia Zmei Trei, compusa din muzicieni romani si germani, va sustine un turneu in Bucuresti intre 17 si 20 aprilie 2013. Concertele vor avea loc: 17 aprilie, ora 20:15, la Teatrul de Arta, 18 aprilie, ora 20.00, la Aviatorilor 9 si 19 aprilie, ora 22, la Godot Cafe-Teatru. Impreuna cu Paula din formatie mai fac parte : Ioan Constantin – muzicuta solo, Adam Datcu – muzicuta armonie, Oli Bott – vibrafon, percutie si Mihai Victor Iliescu – chitara, voce, aranjament.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.