Medieseanca Paula Turcas canta azi la Bucuresti

Medieseanca Paula Turcas concerteaza azi la Bucuresti. Concertul sustinut impreuna cu proiectul Zmeitrei va avea loc la Terasa Monteoru, Calea Victoriei 115, de la ora 21.00. Intrarea e 20 de lei. Din data de 29 august a.c., Paula si Zmeitrei vor inregistra la Smig un nou album, care o sa fie produs de producatorul american Ian Brennan, castigator al premiului Grammy.

Zmei Trei

Trupa romaneasca Zmeitrei a reusit sa stranga 23.770 euro in doar o luna de la lansarea campaniei de crowdfunding pe Kickstarter. Cu suma stransa de la sustinatori din SUA, UK, Germania, Franta, Austria, Elvetia, Spania, Irlanda, Italia, Belgia, Olanda, Noua Zeelanda, Canada si Australia, artistii, care in prezent locuiesc in Germania, se vor intoarce in Romania, unde vor realiza  primul album de muzica Rough Romanian Soul. Un interviu cu Paula poti vedea aici

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.