Medieseanca Maria Boariu alearga din nou la Londra

Medieseanca Maria Boariu alearga, in aceasta duminica, la Londra. Este a doua participare a maratonistei de peste 60 de ani la Virgin Money London Marathon. Maria se afla de trei saptamani in capitala Marii Britanii, unde se pregateste alergand de cinci ori pe saptamana. In restul anului, s-a pregatit la Medias, impreuna cu atletii pregatiti de antrenorii Maria si Vasile Herman.


In 2017, Maria Boariu a trecut linia de sosire dupa patru ore si 27 de minute.
„Pentru mine a fost primul maraton international cu o asemenea participare. Au fost aproape 40.000 de alergatori. Tot timpul am avut in fata ochilor o multime viu colorata, in miscare. Atmosfera era una plina de veselie. Si alergatorii erau veseli si galagiosi, iar spectatorii erau de milioane. Am avut parte de sustinere pe tot parcursul cursei. Ma amuzam din plin cand ii auzeam ”Go, granma, go!”,”Run, nanny, run!” sau ”Don’t stay, Maria!”. Bineinteles ca fiica mea si o prietena au ratat trecerea mea prin multime. Pe tot parcursul a fost un vacarm de nedescris”, mi-a spus anul trecut Maria.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.