Medieşeanca Mădălina Vintilă, reporter la „Vorbeşte lumea”

Începând de azi, 12 februarie a.c., medieşeanca Mădălina Vintilă intră în echipa emisiunii “Vorbeşte lumea”, difuzată la Pro TV.

  Mădălina nu părăseşte “prima dragoste, radioul”, rămâne la PRO FM. “Rămân şi la radio dar pe matinalul de weekend. În timpul săptămânii sunt la ProTV la Vorbește lumea.”, mi-a spus Madalina, care azi este invitată în platou de către Lora si Cove.

Vorbește lumea este o emisiune de divertisment difuzată pe PRO TV, de luni până vineri, în fiecare dimineață, de la ora 10:30, și prezentată de Lora și Cove (Gabriel Coveșanu). Emisiunea abordează subiecte din toate sferele de interes, de la modă, frumusețe, sănătate și până la cooking și parenting.

Fiecare emisiune aduce în platou invitați atât din lumea mondenă, vedete și celebrități, artiști, cât și personalități publice și din sfera medicală, culturală astfel că tonul emisiunii este unul vesel, optimist, iar sfaturile și informațiile primite se adresează tuturor categoriilor de interes.

Despre cariera medieşencei noastre am discutat în cadrul Interviurilor Medias News Blog. Interviul cu Mădălina se poate vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.