Medieseanca Ioana Duma expune la Cluj Napoca

Ioana Duma, voluntara din Medias, se afla la cea de-a treia expozitie complexa, primele doua fiind organizate la Bibliotecile din Medias si Fagaras, iar aceasta din urma la Biblioteca Judeteana ,,Octavian Goga’’  din Cluj Napoca. Expozitia este deschisa pana la data 15 august a.c., in holul Bibliotecii Judetene ,,Octavian Goga”.

Ioana Duma

,,Ma aflu la a treia expozite la Biblioteca Judeteana ,,Octavian Goga’’  din Cluj-Napoca, cu colectia „Cartile in imagini”. Aceasta colectie reprezinta o parte grafica, scene din viata taranilor romani inspirata din carti clasice si o parte fantezista, in acuarela, plina de culoare, inspirata din cartile moderne”, spune tanara artista.

Ioana Duma a expus 20 de tablouri cu titluri precum „Invingatorul” („In viata’ numai cei care inving au dreptate” – „Cazul Magheru”, Mihail Drumes), „Zambet de primavara” („Rasul nu-i deloc un inceput rau”-„Portretul lui Dorian Gray”, Oscar Wilde), „Sentimente” („Orice portret care este pictat cu sentiment este portretul artistului” -„Portretul lui Dorian Gray”, Oscar Wilde), „Puterea ambitiei” („Atat de determinat…” – „Madame Mallory si micul bucatar indian”, Richard C. Morais). 

Cu ocazia incheierii Proiectului „Raftul cu initiativa” la Cluj-Napoca, Ioana Duma, voluntara la Biblioteca Municipala ,,St. L. Roth’’ Medias, a donat Bibliotecii Judetene ,,Octavian Goga’’  din Cluj-Napoca un tablou cu Biserica Romano-Catolica Sfantul Mihail, unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.