Medieseanca Dragoman Andreea prima in TOP 12

Tenisul de masa mediesean este din nou in top. Am stat azi dimineata de vorba cu antrenorul Gheorghe Vaida de la Clubul de Tenis de masa Romgaz despre evenimentele de saptamana trecuta desfasurate in sala clubului din cartierul Vitrometan. Timp de 3 zile 18 cluburi de profil din tara au fost in orasul nostru pentru Cupa Gazistului si Top 12. Rezultatele obtinute de sportivele mediesence sunt foarte bune. Dragoman Andreea de la Scoala Generala nr.8 a obtinut locul I la Top 12 si va participa la Top 12 european in viitorul apropiat. Mai multe detalii ai in interviul de mai jos.


Mircea Hodarnau – Gheorghe Vaida „Top 12 si Cupa Gazistului”

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.


  2. If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.