Medieseanca Bianca Schobel a alegat ieri la Amsterdam

Bianca Schobel a alergat ieri, 21 octombrie a.c., la maratonul din Amsterdam, Olanda. A fost al treilea maraton la care medieseanca a participat in acest an si a obtinut cel mai bun rezultat personal (4:08:19).


„Goedenavond, Medias! Trei e un numar norocos, se zice, asa ca uite ca am ajuns si la al treilea maraton pe anul acesta – Amsterdam. Sper si de data aceasta sa nu va dezamagesc si sa reusesc sa termin cu brio. Am emotii, ca la orice competitie, dar am persoane dragi cu mine, care ma sustin si le multumesc din suflet. Daca vreti sa ma urmariti maine, numarul meu e 11031. V-am pupat, revin maine cu o poza de la finish! A voastra medieseanca, Bianca”, mi-a scris Bianca, inainte de competitie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.