Medieseanca Andreea Dragoman joaca in campionatul francez

Medieseanca Andreea Dragoman joaca in campionatul francez de tenis de masa. De curand Andreea a semnat cu o echipa din Franta si timp de un sezon o sa activeze sub culorile celor de la Saint-Quentin. Echipa este in prima liga in prima liga din Franta, iar pe 12 octombrie a.c.,o sa aiba primul meci din acest sezon.

Fosta campiona mondiala la juniori, acum joaca la seniori, face parte inca din lotul national al Romaniei. Chiar daca a semnat contractul cu cei de la Saint-Quentin, Andreea nu s-a mutat in Franta, se antreneza la Bucuresti si face deplasarile doar pentru meciuri. Mai jos este postarea in care se anunta primul meci.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.