Medieseanca Anca Boieru pregateste o noua piesa

Medieseanca Anca Boieru pregateste o noua piesa. Anca a postat pe facebook la momentan se afla in  studio unde inregistreaza alaturi de sotul ei Romulus o noua melodie. Cantecul se intituleaza ”Live The Color You Like” si medieseanca a promis detalii cat de curand.

Anca Boieru photo

 Anca locuieste in Canada de 8 ani si studiaza muzica clasica si colaboareaza cu un post de televiziune al comunitatii romanesti din Alberta. Medieseanca a fost acceptata anul trecut sa participe la festivalul concurs international Hariclea Darclee, organizat de soprana Mariana Nicolesco. Anul trecut Anca a fost si invitata mea la „Lentila de Contact”.

Mai jos poti asculta 2 piese cu Anca Boieru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.