Mediasul si Sighisoara promovate pe piata turistica engleza

Mediasul si Sighisoara, ca destinatii turistice importante din Transilvania si hotelurile BinderBubi din cele doua orase sunt promovate catre piata turistica engleza la targul international de turism “World Travel Market” din Londra. Targul are in loc intre 4-7 Noiembrie la centrul ExCell.

 londra-targ-web

Targul reuneste peste 45.000 de profesionisti in turism din intreaga lume. Delegatia Dafora Turism Medias este prezenta la standul Romaniei, alaturi de alti 43 de actori importanti din industria turismului.

 “Pentru WTM Londra am pregatit materiale speciale, un ziar pe care l-am denumit “Transylvania Express” si prin care prezentam 5 motive pentru care turistii se vor indragosti de Transilvania, detalii despre Sighisoara si Medias, povestea lui Dracula si a brandului BinderBubi si pachetele noastre speciale cu vizite in Malancrav, Viscri, Biertan, Crit. Bineinteles promovam si ofertele de Craciun, Revelion si incercam sa stabilim cat mai multe contacte cu potentiali parteneri” declara Feri Teglas, director de marketing al Dafora Turism.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.