Mediasul poate avea cel putin 3 zone de picnic

Azi am participat la dezbaterea publica privind Legea picnicului care deja intrat in vigoare. Autoritatile mediesene intentioneaza ca pana pe data de 27 aprilie 2012 sa avem in orasul nostru macar o locatie pentru traditionalul gratar de 1 Mai conform legii.  

Foto : Ionut Anisca

Reprezetantii ECO – SAL au prezentat mai multe variante unde exista posibilitatea amenajarii unor spatii speciale pentru picnic in Medias.  Zonele in care se preteaza pentru picnic sunt la  : Barajul Ighisul Nou,  Zona Binder Bubi, Parc Izvorul Dorului, Digul Tarnava Mare si zona denumita “Platoul Bucegi” dar care este in extravilan si pentru a devenii zona speciala pentru picnic, autoritatile trebuie sa faca demersurile necesare pentru introducerea in intravilanul orasului.

In perioada urmatoare reprezentantii autoritatilor vor contacta proprietarii terenurilor din zonele mentionate pentru a gasi modalitatile ca mediesenii sa poata iesi la picnic fara a avea probleme cu legea.

 Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.