Mediasul fara apa la robinete

Compania de apa  S.C. Apa Tarnavei Mari a anuntat azi  sistarea apei potabile, pentru maine noaptea orele 23:00 – 06:00, in municipiul Medias. Sistarea se datoreaza lucrarilor care vor fi efectuate  in vederea remedierii unei avarii la conducta de alimentare cu apa a orasului.  Reprezentantii societatii atrag atentia consumatorilor ca la repunerea in functiune a retelei, datorita antrenarii depunerilor din conducte, apa va prezenta suspensii si culoare.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Am patit si la Targu Mures asa ceva cu Aqua Ssrv, astai problema consiliului dar vreau sa vb despre un alt subiect, io am pus centrala termina inca casa si daca va dati seama am stat 4 luni dupa aprobarile de la primarie cei de la Distrigaz Nord nici nu s-au sinchisit sa imi rezolve contorul de gaz. Trist de fac si Primariile si COnsiliile dar de vina este Guvernul actual , Multumesc si mai intru sa discutam.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.