Mediaşul are reprezentant la Campionatul European de Culturism și Fitness

În aceste zile Mediaşul are un reprezentant la Campionatul European de Culturism și Fitness. Este vorba de Manea Marcel, legitimat la Cubul Power Gym Mediaş.

Este a doua participare a lui Marcel la Campionatul European. Anul trecut a câştigat medalia de aur. Tot în 2020, sportivul şi-a adaugat la palmares titlul de campion mondial si balcanic. Detalii ai aici.

“Lotul României a plecat spre prima competiție majoră a calendarului competițional 2021. Sportivii noștri vor concura în cadrul Campionatului European de Culturism și Fitness, care va avea loc în localitatea Santa Susanna, din Spania.

Urmează 5 zile de foc, pentru care ne prezentăm pregătiți, în ciuda tuturor adversităților și a sălilor de fitness care au fost închise atunci când am avut mai mare nevoie. Hai România❗

Contra unei sume modice, ne puteți urmări live pe platforma de streaming a Federației Internaționale de Culturism și Fitness >> https://ifbbstreaming.com/”, trasmit reprezentanţii Federaţiei Române.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.