Mediasul a avut doi speakeri la Forumul #SibiuproTURISM2018

Ieri, 28 martie a.c., s-a desfasurat la Sibiu, Forumul #SibiuproTURISM2018, intalnirea profesionistilor din turismul sibian. Conferinta face parte din agenda oficiala a evenimentelor ce sustin Anul European al Patrimoniului Cultural 2018 si faciliteaza consolidarea retelei de parteneri, schimbul de bune practici si parteneriatul durabil pentru viitorul destinatiei turistice.

Mediesenii Feri Teglas si Angela Paucean au fost invitati ca speakeri la forum. Feri a vorbit despre “Medias si imprejurimile-evenimente in natura”,din partea ATE Dianthus Medias, iar Angela despre Muzeul Gazelor Naturale.

La eveniment SC GEA Strategy & Consulting SA a prezenta planul de actiuni pentru implementarea strategiei de marketing integrata a destinatiei turistice judetul Sibiu pentru perioada 2018-2020 in vederea consolidarii pozitiei Sibiului ca destinatie turistica de calitate, sustenabila si competitiva pe plan national si international.

Conferinta a fost organizata in cadrul proiectului CHRISTA [Cultura si Patrimoniu pentru Actiuni Turistice Responsabile, Inovatoare si Sustenabile], finantat prin programul Interreg Europe, si reuneste profesionisti din domeniul turismului cultural, gastronomic si in natura, preocupati de dezvoltarea si marketingul sustenabil al destinatiei turistice Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.