Medias: Flori pentru Suflet 2017

Crucea Rosie Medias, in parteneriat cu Asociatia Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, participa la campania Flori pentru Suflet, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice (1 octombrie), o campanie de sensibilizare a publicului privind riscurile asociate insingurarii si izolarii sociale la varsta a treia, care se desfasoara la nivel international, in 8 tari ale Federatiei Internationale „les petits freres des Pauvres”.

Voluntarii Crucii Rosii Medias vor oferi in 2 octombrie a.c.,  flori si imbratisari varstnicilor pe care ii intalnesc in Piata Regele Ferdinand I, si vor vizita Centrul de Ingrijire si Asistenta Biertan, Centrul de Ingrijire Batrani Medias si veteranii de razboi din localitate. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.