Mediaş: Elevii au pictat cu acuarelă maşina învăţătoarei

Un grup de elevi medieşeni au avut parte de un final de an şcolar mai deosebit. În ultima săptămână de şcoală cei mici au avut activităţi mai speciale. Într-o zi doamna învăţătoare Sanda Briciu şi-a pus autoturismul la bătaie, iar cei mici au desenat pe el cu acuarelă.

“E minunat să poți spune că a fost un an școlar deosebit!

Sper că prin activitățile desfășurate cu elevii clasei simultane a II-a C + a III-a C, de la Școala Gimnazială Nr. 7 Mediaș, structură Școala Gimnazială Nr. 5 Mediaș, am reușit să le trezesc dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri despre ei și despre lumea minunată în care trăim.

Cei 16 elevi simpatici, curioși și atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor au încheiat anul școlar cu bine. Îți trimit cu mult drag imagini de la activitățile desfășurate în ultima săptămână din acest an școlar. Elevi au reușit să parcurgă cu succes o parte din lungul drum al educației, să pătrundă în minunata lume a cunoașterii cu entuziasmul și curiozitatea copilăriei. Fie ca zâmbetul, inocența, perseverența și încrederea să-i însoțească mereu!”, mi-a spus Sanda Briciu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.