Medias Bike Marathon 2018 – Festivitatea de premiere (video)

Am promis ca revin cu inregistrarea festivitatii de premierea a editiei din acest an a Medias Bike Marathon. La competitie au participat peste 500 de concurenti din tara si strainatate. In cadrul festivitatii, primarul Gheorghe Roman i-a invitat pe participanti sa vina si anul viitor la Medias, pentru o noua editie.

Organizatorii Medias Bike Marathon sunt Primaria Medias, Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, Colinele Transilvaniei, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si al comunitatii locale de ciclisti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.