MECEFF a primit marca EFFE

Deja devenit un festival recunoscut in peisajul cinematografic si cultural european, Medias Central European Film Festival „7 + 1” a primit anul acesta marca EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), a Uniunii Europene. Marca certifica inalta tinuta artistica si importanta europeana a acestui festival de film cu un impact semnificativ la nivel local, national si international. Mesajul EFFE pentru MeCEFF „7+1” este: „Prin dezvoltarea comunitatii si creativitatii in tarile europene, echipa festivalului face din Europa un loc mai bun!”

Logo MECEFF

“Avand o identitate stabila si recunoastere locala, nationala si europeana, incepand cu aceasta editie, s-a decis organizarea unui review a festivalului la Bucuresti deoarece, desi la fiecare editie o parte din spectatorii, oficialitatile si personalitatile culturale prezente la Medias vin special din Bucuresti, din tara si strainatate, dorim sa facilitam si publicului din Bucuresti accesul nemijlocit si gratuit la resursele culturale si cinematografice pe care le ofera MeCEFF “7+1””, spun organizatorii.

Ediția a V-a se va desfasura in perioada 01 – 05 septembrie la Medias si intre 24 – 27 septembrie 2015 la Muzeul Municipiului Bucuresti, in Bucuresti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.