Marsul pentru Viata, editia 2019

In aceasta saptamana mediesenii sunt invitati la o noua edite a Marsului pentru Viata. Evenimentul va debuta, vineri, 22 martie de la ora 16.30,  la Catedrala Ortodoxa ,,Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil” cu o rugaciune comuna dupa care va urma un mars pe traseul Piața Andrei Saguna – Spitalul Municipal Medias – Str. I. G. Duca – Piata Regele Ferdinand I – Str. Nicolae Iorga – Piata Andrei Saguna.

„UNIC DIN PRIMA SECUNDA” este tema Marsului pentru viața din acest an si afirma unicitatea si valoarea infinita a fiecarei persoane inca din prima clipa a vieții. Evenimentul este organizat de catre Protopopiatul Ortodox Roman in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.