”Marsul pentru viata”, din nou, la Medias

Protopopiatul Ortodox Roman Medias organizeaza vineri, 24 martie a.c., traditionalul ”Mars pentru viata”, ce va fi urmat de conferinta ”Ce mai inseamna Viata pentru omul de azi?”. Marsul va incepe la ora 16.30, la Catedrala Ortodoxa Medias, si va urma traseul Piata Andrei Saguna – str. Closca – str. I.G.Duca – Piata Regele Ferdinand I.

Atat participantii la mars, cat si ceilalti medieseni interesati sunt invitati apoi, la Sala Traube, la conferinta ce va fi sustinuta de preot profesor universitar Stelian Tofana, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Intrarea este libera. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Primariei Municipiului Medias, prin Directia de Cultura, Sport, Turism si Tineret, si de societatile comerciale Konsta Splendid si Meditur.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.