“Marele Gatsby” ruleaza de azi la Cinema Mediensis

De azi mediesenii pot vedea la Cinema Mediensis filmul “Marele Gatsby”. Filmul realizat in anul 2013, urmareste povestea scriitorului in devenire Nick Carraway, care pleaca la New York in primavara anului 1922, o epoca a decaderii valorilor, a jazzului, a regilor contrabandei si a infloririi bursei. In cautarea visului american, Nick ajunge sa locuiasca vizavi de petrecareţul milionar misterios Jay Gatsby si dincolo de golf de verisoara lui, Daisy, si de soţul ei afemeiat, cu sange albastru, Tom Buchanan.

the-great-gatsby-191742l

Actorul nominalizat la premiul Oscar, Leonardo DiCaprio (Django Dezlanţuit, Aviatorul), interpreteaza rolul lui Jay Gatsby, Tobey Maguire joaca in rolul lui Nick Carraway, Carey Mulligan, nominalizata la Oscar, si Joel Edgerton  joaca rolurile lui Daisy si Tom Buchanan, Isla Fisher si Jason Clarke interpreteaza personajele Myrtle si George Wilson, iar noua apariţie Elizabeth Debicki joaca rolul lui Jordan Baker. Legenda filmului indian Amitabh Bachchan interpreteaza rolul lui Meyer Wolfshiem.

Filmul ruleaza de la orele 17:00 si 20:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.