Maine incepe Astra Film Festival

Incepand de maine la Sibiu se va desfasura cea de-a XII-a editie a Festivalului international de film documentar Astra Film Festival. Festivalul  este programat pana in date de 21 octombrie si programul complet al evenimentului se aici http://www.astrafilm.ro/program.aspx?day=1

 

Astra Film Festival este un eveniment organizat de Astra Film – departament al CNM Astra – si Fundaţia Astra Film. Cu sprijinul: Consiliul Judetean Sibiu, Consiliul local Sibiu prin Primaria Sibiu, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Centrul National al Cinematografiei (CNC). Proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National (AFCN).

Apa este principala tema a festivalului Astra Film Junior din 2012, care se va desfasura intre 15 si 18 octombrie in paralel cu Astra Film Sibiu. Pentru prima oara, pe langa educatia cinematografica si culturala, elevii vor avea parte si de educație ecologica, cu ajutorul filmului documentar.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.