M Calendar – Emotions in 2015

Cea de-a saptea editie a M Calendar, unul dintre cele mai longevive produse de fotografie de moda din Romania, va fi lansata la inceputul lunii decembrie. Emotions urmeaza unui lung sir de proiecte artistice sub forma unui calendar inceput in anul 2009 cu editia Women in Real Life.

M Calendar 2015

Au urmat apoi, pe rand, Circoteque 2010 – un expozeu foto despre estetica uratului si non-valorile societatii de astazi, Natural Beauties of Romania – o colectie a celor mai frumoase locuri din Romania, editia Baroc, reprezentativa pentru Sibiul anului 2012, 5.5.5. Flavours, o combinatie intre suavul si delicatetea fotomodelelor si geometria industriala a halelor de productie si Fashion Icons 2013 – calendar ce a reunit cele mai cunoscute bloggerite de moda din tara in postura personajelor lor preferate.

Emotions a fost realizat integral in decorul medieval al minunatului oras Sighisoara. 27 de cadre au trecut selectia finala iar dintre acestea, cele mai bune 12 cadre vor compune calendarul anului 2015. „Trend Prive Magazine s-a declarat incantata sa ne sprijine si in acest proiect, continuand astfel parteneriatul inceput in cadrul Feeric Fashion Days”, spune Mitichi, directorul artistic al proiectului.

M Calendar Emotions va fi distribuit in intreaga lume in versiunea de 12 fotografii plus coperta impreuna cu revista de moda. Cele 27 de cadre vor fi cuprinse, alaturi de alte fotografii din timpul productiei, intr-un album fotografic, al doilea album realizat de echipa M Calendar dupa „Beginings” – un album rezumat al primelor cinci editii ale M Calendar.

 Making of M Calendar 2015

Parteneriatul dintre echipa Feeric Fashion Days si bloggerii de moda din Romania a continuat si in cadrul M Calendar. Daca anul trecut bloggeritele de moda au participat in proiect ca modele, anul acesta Ioana Chisiu, Ioana Grama, Sandra Bendre, Andreea Panciuc, Gabriela Atanasov si Deea Codrea au jucat rolul stilistilor, imbracand si accesorizand modelele cu obiecte din propriile lor garderobe. 

„E nevoie de multa incarcatura si de poveste pentru a putea reda exact idea pe care o am in minte, despre ceea ce imi doresc sa exprimam, si pentru asta am ales Sighisoara. Va fi cea mai buna editie de calendar de pana acum. Daca mereu am pornit cu rezerve in fiecare proiect, acum stiu ca datorita experientei si a echipei inchegate acesta va fi cel mai reusit material”, mai spune Mitichi.

 Modele in M Calendar 2015:  Diana Bobes, Nelia Porut, Ruxandra Virca, Raluca Petrescu, Amalia Beksi, Flavia Bodi, Paula Florea

Stilisti: Ioana Chisiu, Ioana Grama, Sandra Bendre, Andreea Panciuc, Gabriela Atanasov, Deea Codrea

Hairstylist: Iulia Braun

Make-up artist: Sorina Brumariu, Andreea Anghel

Asistenti productie: Cristina Plaian, Ciprian Silasi

Making of: Andrei Piloiu, Bogdan Brylynski

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.