Lotul national de karate se pregateste la Medias

Clubul Sportiv Ippon Medias impreuna cu Federatia Romana de Karate WUKF organizeaza incepand de azi la Medias, un stagiu de pregatire pentru lotul national. Este un lot largit compus din 40 de sportive, care se antreneaza in vederea participarii la Campionatul Mondial din Slovacia, care are loc in luna iunie.

La antrenamente vor participa si 5 sportivi din Medias: Sabina Rotariu, Krauss Paul, Ivan Iulia, Armenean Samira si Nagy Taria.

Stagiul are loc la Sala de Sport a Liceului Axente Sever, iar pe langa Sensei J.P. Fischer, lotul mai este sprijinit de catre antrenorii Tichindelean Dorin, Liviu Crisan, Eva Kerekes si Hanga Dora.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.