Long live rock`n roll, Library Spirits!

De mult nu am mai fost la un concert rock in Medias si chiar imi era dor de asa ceva! Cu bucurie am aflat zilele trecute ca avem in oras o noua trupa rock, care isi va face debutul curand. Cum majoritatea cluburilor nu mai organizeaza evenimente live, m-am si intrebat unde vor debuta cei de la Library Spirits. Pai, dupa titulatura, au debutat chiar intr-o biblioteca, la Biblioteca ”St.L.Roth”, cu ocazia Galei Voluntarilor, si nu a fost deloc rau.

Library Spirits live

Vineri am avut placerea sa ascult acest trio format din Horatiu Coman, Cosmin Salanschi si Flavius Serban, elevi la Liceul Teoretic “St.L.Roth”. Ma bucur ca baietii continua traditia trupelor rock ale liceului mediesean, unde deja au facut istorie cei de la Lyceum, Ovidiu Surtea (Magic), Corneliu Stroe sau Paula Turcas, pentru a numi doar cativa dintre absolventii de aici care si-au construit, in timp, o cariera muzicala.

Baietii il au indrumator pe Claudiu Simon, de la Clubul Elevilor, si au avut in setlist cateva coveruri Def Leppard , Van Halen si Metallica, interpretate doar instrumental, pentru ca trupa este in cautarea unui solist vocal. Au avut cateva incercari, dar se pare ca inca nu au dat de vocea potrivita.

Library Spirits

L-am remarcat pe Serban, chitaristul solo, despre care cine spunea ca este “noul Milu Oltean” avea dreptate. Daca va studia instrumentul cum trebuie, atunci va ajunge departe. Sper ca Library Spirits sa isi gaseasca cat de curand un solist vocal si sa ne incante din nou cu riff-urile lor. Long live rock`n roll, guys!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

37 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.