Locuinte de serviciu pentru sportivii CSM Medias

Consiliul Local Medias va vota maine, 29 ianuarie a.c., un proiect de hotarare privind darea in administrare, catre Clubul Sportiv Municipal Medias, a unor imobile cu destinatia de locuinte de serviciu.

In materialul postat pe site-ul primariei se mentioneaza ca sunt diponibile trei locuinte aflate pe strazile Johannes Honterus si I.G. Duca, acestea fiind solicitate de club pentru cazarea sportivilor care nu au domiciliul in Medias si care activeaza in cadrul clubului, in baza unui contract de activitate sportiva.
Consiliul Local al municipiului Medias se intruneste in sedinta ordinara luni, 29 ianuarie 2018, ora 16.00, in Sala „Daniel Thellmann” a Primariei municipiului Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.