Ligia Pop si-a lansat a treia carte

Medieseanca Ligia Pop si-a lansat a treia carte. Dupa “Retete Vegane Fara Foc” si “Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” ieri la Targul Raw Generation, Ligia si-a lansat cartea “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi”. Volumul are 136 de pagini si contine 50 de retete raw food aranjate pe categorii, impreuna cu explicatii clare si poze detaliate.


Am ales  50 de retete de deserturi, fantastic de delicioase si sanatoase, toate adunate intr-o carte  de care sunt mandra, la care am lucrat impreuna cu sotul meu, de mai mult de sase luni, tiparita la cea mai inalta calitate” scrie Ligia pe blogul sau.Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.