Ligia Pop are in pregatire doua carti

Medieseanca Ligia Pop are doua carti in pregatire pentru acest an.

“Va anunt cu multa bucurie ca am predat la Editura Litera manuscrisul si pozele pentru o noua carte despre detoxifiere, ”Detox”, un ghid cu un program si meniu complet de curatare a corpului la care lucrez de mult timp. Cartea va iesi de la tipar in aproximativ doua-trei luni sau poate chiar mai repede”.

“Volumul “Jurnal de mamica” este acum in etapele de finalizare, inainte de a fi tiparit de Curtea Veche Publishing. Cartea aceasta vine in completarea volumului “Jurnal de sarcina”. Ea va cuprinde intreaga perioada, de la nasterea fetitei noastre si pana la varsta de 3 ani. Va contine foarte multe sfaturi utile, care noua ne-au facut viata mai usoara. Avand in vedere ca este un volum complex, cu peste 400 de pagini de sfaturi pretioase, a durat ceva timp sa o scriu si sa o pregatesc pentru predarea la editura. Sper ca va fi tiparita in urmatoarele una-doua luni”, anunta Ligia pe site-ul ei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.