Let’s Do It, Medias!

Primaria Municipiului Medias este partener al campaniei „Let’s Do It, Romania!“, editia 2017, misiunea proiectului constand in mobilizarea cetatenilor, a autoritatilor publice, a societatii civile, a companiilor private si a mass-media pentru curatarea arealelor naturale din jurul localitatilor Romaniei.

In Medias, activitatea de anul acesta se va desfasura in data de 14 octombrie, incepand cu ora 9:00, cand voluntarii vor lua parte la o ampla actiune de curatenie, avand de asemenea prilejul de a fi un exemplu pozitiv pentru cei din jur, in ceea ce priveste pastrarea unui mediu inconjurator cat mai curat. Se doreste prin aceasta activitate educarea si responsabilizarea intregii populatii a municipiului nostru, ajutand atat mediul inconjurator, cat si pe noi insine.

Pentru ca actiunea sa aiba un impact cat mai ridicat in mijlocul comunitatii noastre, asteptam cat mai multi medieseni sa se alature demersului nostru si sa se inscrie in calitate de voluntari ai acestui important program, „Let’s Do It, Medias!“. Zonele in care se va actiona in acest an sunt Greweln, Wewern, Elesteu, Barajul Ighis, Automecanica sau Izvorul din Gura Campului. De asemenea, participantii pot opta si pentru o alta zona din municipiu, in afara celor propuse de catre organizatori.

Inscrierile se pot face atat la punctul de informare de la sediul Primariei – Centrul de Informare pentru Cetateni, la numarul de telefon 0269/803806, cat si online, pe adresa de e-mail a municipalitatii – primaria@primariamedias.ro, sau accesand pagina de facebook a Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret. De asemenea, va puteti alatura campaniei si in ziua desfasurarii activitatii, la sediul Primariei Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.