Lansari de carte la Medias in 2011

Chiar daca traim intr-o perioada in care cartea este un lux si romanii citesc tot mai rar, anul trecut la Medias numarul lansarilor de carte, nu a fost de neglijat.  Am avut in 2011 chiar si o premiera in orasul nostru prin “Salonul de carte, presa, muzica si traditii artizanale” care s-a desfasurat  in perioada 6-10 septembrie.

Anul trecut am promovat un numar de 17 lansari de carte in Medias, atat ale unor autori autohtoni cat si din tara. In 2011, am avut parte de lansarea unor volume de poezie, beletristica, interviu, dictionare, sport,  audiobook sau a unor brosuri lansare cu ocazia unor momente speciale din viata comunitatii.

Pentru cei interesati postez mai jos toate inregistrarile video realizate cu ocazia lansarilor la care am participat si articolele pot si gasite aici.Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.