Lansarea volumului “Rugaciune la copacul dorintelor”

Sambata dimineata la ora 11:00, va avea loc o noua lansare de carte. Evenimentul lansarii volumului de poezii cu titlul “Rugaciune la copacul dorintelor”, autor Cristina Boian va avea loc la Centrul de Documentare si Informare Gaze Naturale (Muzeul Gazului), Soseaua Sibiului nr. 5, Medias.

Cristina Boian ne aduce in lumina creatia sa de pe parcursul a cateva decenii de trairi interioare. Cu sensibilitate si echilibru, poezia sa are menirea de a ne face partasi la universul generos al sinceritatii, al reflexivului.

Asumandu-si creatia acestor poezii ca o misiune, autoarea isi rezerva un loc meritoriu  in galeria scriitorilor  medieseni, alaturandu-se celor ce cu spirit nobil au inteles ca a scrie inseamna a oferi celorlalti momente de emotie si meditatie.


Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.