Lansarea de carte, Ovidiu Dan (video)

Biblioteca Municipala St. L. Roth” a gazduit ieri, de la ora 17:00, lansarea unui nou volum semnat Ovidiu Dan. Medieseanul si-a lansat ieri romanul  “Trece dracul prin oras !” in cadrul unui eveniment organizat de insp. coordonator Camelia Nicoleta Brezae.

Alaturi de autor au fost scriitorul Firita Carp, in calitate de director al Editurii Detectiv Literar de la Bucuresti, dr. Petu Paraschi,  colonel in rezerva, fost director general adj. al I.N.E.P., prof. univ. dr. Gheorghe Manolache si Cornel Fugaciu. Inregistrarea evenimentului se poate vizualiza mai jos.

Pentru autor este a doua lansare din acest an. Ovidiu si-a lansat in primavara  la Muzeul Municipal Medias volumului intitulat “In cautarea egregorei”. Cartea este o scurta istorie ilustrata a francmasoneriei transilvane iar volumul intitulat ” Turre Pitz”, un alt roman politist cu actiunea la Medias a fost lansat in orasul de pe Tarnava Mare in data de 22 aprilie 2010, recenzia cartii fiind realizata de catre prof. dr. Vasile Marculet.

Zilele trecute am stat de vorba cu autorul in studiourile Radio Ring.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.