Lansare proiectului Mediaș – Planul de acțiuni pentru un Oraș Verde

Marți, 21 iunie a.c., , începând cu ora 13:00, la sediul Primăriei Mediaș va avea loc evenimentul de lansare a proiectului de elaborare a Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde (PAOV), care va identifica cele mai semnificative aspecte de mediu și climă ale orașului și va defini acțiunile de investiții și măsurile de politici necesare pentru abordarea acestora.

Mediaș devine astfel al 50-lea oraș din cadrul Programului Orașe Verzi al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare.  Evenimentul va reuni reprezentanți ai BERD Londra și BERD România, precum și ai departamentelor tehnice din cadrul Primăriei și alte părți interesate la nivel local din mediul academic, de afaceri, sectorul asociativ și societatea civilă. În cadrul evenimentului, participanții vor angaja discuții asupra provocărilor de mediu din cele șapte sectoare pe care proiectul le consideră prioritare: transport, clădiri, energie, industrie, apă și apă uzată, deșeuri și utilizarea terenurilor.

Cei interesați pot să urmărească live evenimentul de lansare accesând următorul link: www.maxitude.ro/live

Mai multe informații despre Programul Orașe Verzi se găsesc pe site-ul EBRD Green Cities: https://www.ebrdgreencities.com/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.