Lansarea noului videoclip Burger7

In avanpremiera unui nou proiect, formatia Burger7 si-a lansat in aceste zile videoclipul piesei “Free”. Membrii formatiei, impreuna cu producatorul de filme documentare Joachim Stall, vor sustine mai multe workshop-uri in Germania. Primul workshop s-a desfasurat in 3 noiembrie a.c., la Nurnberg, ocazie cu care a fost lansat si noul videoclip. Dar videoclipul a avut parte de o dubla lansare.
In cursul zilei de ieri, piesa si videoclipul au fost lansate si la Medias. Maria Cojocaru, noua solista a trupei si fosta participanta la concursul Vocea Romaniei, a fost invitata la Radio Ring si Nova TV, pentru interviuri. Acesta este primul videoclip pe care trupa il realizeaza in noua formula: Erhard, Uwe, Leon si mai noii colegi, Maria Cojocaru (voce) si Ovidiu Cristian (tobe).

Filmarile videoclipului s-au facut in Franta, Germania si Romania, de catre producatorul de filme documentare Joachim Stall, cu care Burger7 au lucrat si la filmul „Libertate in pantofi de copil”, documentar care va avea si o continuare. La aceste evenimente organizate de Burger7 sunt invitati tineri, pentru a afla cum dictatura si comunismul si-au pus amprenta asupra mai multor generatii din Europa de Est. Erhard Huegel si Uwe Pelger isi vor povesti propriile experiente din anii `80 si vor aduce in discutie cat de importanta este libertatea. Trag, de asemenea, un semnal de alarma, impotriva tuturor formelor de rasism, prejudecata si discriminare.

Posturile de radio Radio7 Ulm si Radio Ring Medias, dar si Nova TV se alatura proiectului celor de la Burger 7 si vor difuza piesa “Free”, in heavy rotation.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

10 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.