Lansare de carte Ovidiu Dan

Maine dupa-amiaza Biblioteca Municipala St.L. Roth va fi gazda unei lansari de carte. Medieseanul Ovidiu Dan isi va lansa incepand cu orele 17:00, in Sala de Conferinte a Bibliotecii municipale volumul „Trece dracul prin oras !”. Prezentarea cartii va fi facuta de catre prof.univ.dr. Gheorghe Manolache. Volumul a aparut la Editura Detectiv literar din Bucuresti si este un roman a carui actiune se petrece la Medias in anii`60.  Maine dimineata voi revenii cu un interviu cu autorul volumului.

Au interviu cu Ovidiu Dan despre volumul lansat anterior, “In cautarea egregorei – O scurta istorie ilustrata a francmasoneriei transilvane”poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.