Lansare de carte Maria Cozmescu

 Doamna Maria Cozmescu isi lanseaza maine un nou volum de poezii. Cartea intitulata ,,Omul din vis” va avea lansarea la orele 17:00 la Biblioteca Municipala “St.L. Roth” din Medias.

Maria Cozmescu

Maria Cozmescu s-a nascut in Medias in 19 septembrie 1942.  Timp de 6 ani a lucrat ca bibliotecar la Bibilioteca Municipala dupa care a predat limba si literatura romana la Liceul Teoretic “St. L. Roth”. A frecventat Cenaclul Aron Cotrus si a participat la consursul  de creatie literara “Cantecul Tarnavelor” unde a castigat doua premii. Doamna Cozmescu si-a publicat poeziile la inceput in cadrul revistelor Tribuna din Cluj si Transilvania din Sibiu.  Primul ei volum de poezii intitulat “Lacrima ingerului” a aparut in anul 2011 la editura Samuel,  care a fost urmat de lucrarea “Zambind in oglinda” aparuta in 2012 cu sprijinul Directiei Municipale de Cultura , Sport si Tineret Medias. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.