Lansare de carte, Ligia Pop

Maine, 8 octombrie a.c., Ligia Pop ne invita la o noua lansare de carte. Lansarea cartii de retete pentru copilasi mai mici si mai mari, numita „Diversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari” aparuta la Editura Curtea Veche, se va desfasura in Bucuresti. 

Lansare de carte Ligia Pop

“Locul unde se va intampla lansarea este un spatiu pe sufletul meu si anume, Exotique Romania, desemnat in 2009 si 2012 ca si furnizor al Casei Regale a Romaniei. Acolo veti avea bucuria sa o cunoasteti pe gazda noastra, Pusa Hack, un om cu suflet de aur. Impreuna cu ea veti putea descoperi bogatia de mobila exotica si pretioasa plus multe alte obiecte de arta aduse de prin toate colturile lumii. Vom avea timp berechet sa ne cunoastem mai bine, sa legam idei de afaceri, sa stam la povesti pe un fololiu comfortabil si cu multa istorie si sa ne delectam cu bunatati si delicatese raw food, ceaiuri bio, cafea si vinuri alese, oferite de partenerii evenimentului. Intrarea gratuita!”, anunta Ligia, pe blogul ei.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.