Lansare de carte Flori de Matraguna – vol. II Lumina Rimelor

Directia Municipala pentru Cultura Medias alaturi de Asociatia culturala ” Mediasul Nostru” va invita, miercuri , 21 ianuarie, de la orele 17.00 la lansarea volumului de poezii Flori de Matraguna – vol. II Lumina Rimelor, a poetului Romulus Boieru.

afis lansare Romulus Boieru 2015

Lucrarea cuprinde un numar de aproximativ 150 de poeme, continuând ca stil, tematica si maniera de expresie primul volum al seriei Flori de Matraguna, lansat anul trecut,cu prilejul Festivalului Medias Cetate Medievala.  Stilul poetic a lui Romuls Boieru surprinde prin diversitatea temelor si expresiei artistice, în cele aproape 300 de paginicititorul fiind purtat de la poemele lirice cu tematica clasica pâna la satira, pamflet si epigrama, cu tematica social-politica actuala.

Acest proiect editorial este rezultatul efortului comun al Directiei pentru Cultura Medias si Asociatiei culturale „Mediasul Nostru” alaturide S.C. Emailul SA, finantatorul acestui proiect, si reprezinta, în cele din urma, debutul activitatii publicistice pentru anul 2015 la Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.