Lansare de carte „Dimineti cu Pasha”

Mediesenii au azi parte de un debut editorial. Centrul de Documentare si Informare Gaze Naturale va fi gazda lansarii volunului ” Dimineti cu Pasha”,  a carei autoare este tanara Cris Andron.


Medieseanca nostra a absolvit cursurile Facultatii de Litere, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, sectia germana-norvegiana si a facut un masterat in literatura comparata, ” Istoria Ideilor, Istoria imaginilor” tot la  Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca. Lansarea de carte va avea loc, de la orele 11:00 si evenimentul este inclus in cadrul „Salonului de carte, presa, muzica si traditii artizanale„.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.