Lansare de album REVOLVER

Revolver, trupa de metal din Sibiu cu cei mai tineri membrii, lansează primul album #REVOLTER – vineri, 17 septembrie, ora 20:00, la #GuitarMeeting!

În ultimii doi ani au dedicat mai multe luni muncii de compoziție, pregătirilor în sala de repetiții unei sesiuni foarte intense de înregistrări, în urma căreia vor lansa primul material discografic.
Albumul lor de debut va conține opt piese-mesaj pentru tânăra generație și este gândit ca o „voce” prin care tinerii aleg să vorbească prin intermediul muzicii despre preocupările lor sau despre problemele cu care se confruntă.

Revolver sunt Dragoș Rădulescu (16 ani, voce), Ștefan Marcu (16 ani, chitară, voce), David Neacșu (16 ani, chitară), Luca Barbu (16 ani, bass, keyboards, voce) și Haris Mureșan (17 ani, tobe). Trupa a fost înființată în 2016 și, deși sunt foarte tineri, cei cinci membri au acumulat deja experiențe valoroase urcând pe scena unor festivaluri de profil sau cântând în deschiderea unor trupe rock autohtone celebre. Hai să-i susținem și să le cumpărăm albumul în semn de susținere!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.