Lansare Blogal Initiative Sibiu

In aceasta dupa amiaza a fost lansat Blogal Initiative Sibiu. Lansarea proiectului a avut loc dupa amiaza la orele 16:00 la Pardon Cafe in cadrul unui blogmeet in care am avut parte de doi invitati speciali. Primul invitat a fost excelenta sa  Martin Harris, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania care are propriul blog si comunica foarte mult pe twitter iar al doilea Marius Ghenea pe care sunt sigur ca l-ati vazut la emisiunea “Arena Leilor”, de la  TVR2, sau poate i-ati citit cartea “Antreprenoriat, Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”, lansata in luna martie 2011 si care a ajuns rapid una dintre cartile de afaceri best-seller din Romania.

cover-image-art-1024x378

Blogal Initiative Sibiu este primul „pui” al proiectului lansat de Chinezu chiar la Sibiu in urma cu 2 ani si are aceleasi reguli de baza ca si Campionatul National de Blogging si Vlad Dulea a facut prezentarile de rigoare. Persoana de legatura pentru judetul Sibiu este Tudor Popa. Aseara am avut placerea sa fiu primul inscris in Blogal Initiative Sibiu si le recomand bloggerilor sibieni sa participe la acest proiect. Exista deja o campanie la care puteti participa si chiar cateva produse in giftshop si doar dupa cateva ore de la lansare avem un prim participant la. O sa revin cu detalii despre intalnirea cu bloggerul Martin Harris. La blogmeet au participat :

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

5 comentarii


  1. Ma bucur enorm de faptul ca s-a lansat Blogal Initiative Sibiu, pentru ca noi, bloggerii sibieni, sa putem participa si la campanii locale si sa avem sansa de a ne cunoaste mai bine.
    In aceasta dupa-masa am avut intr-adevar parte de un invitat surpriza, ambasadorul Martin Harris care m-a surprins placut mai ales din prisma activitatii sale online.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.