La multi ani, Liviu Pintican Juga!

Azi este ziua de nastere a prietenului si colaboratorului meu Liviu Pintican Juga. Specialist in industria gazeifera, colectionar si filatelist cu multe premii la activ, chiar daca nu este nascut la Medias, Liviu a facut multe pentru orasul nostru.

Impreuna am colaborat la mai multe proiecte, am publicat in seria de volume “Medias 750”, si a fost invitatul meu la diferite interviuri. Curand o sa revin cu alte stiri despre sarbatoritul de azi, dar momentan ii urez la multi ani, sanatate si fericire!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Dragă Mircea,
    Îți mulțumesc din suflet. Mi-ai făcut o foarte frumoasă surpriză. Sper să colaborăm și în continuare cu reușite interesante. Ție și celor dragi ție, gânduri de bine.
    Liviu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.