La multi ani, Jimmy Ionescu!

Azi in zi aniversara ii urez bunului meu prieten si coleg Jimmy Ionescu, la multi ani, sanatate si la cat mai multe emisiuni cu invitati pe gustul sau.

Jimmy Ionescu

Cand vine vorba de presa locala la Medias, lucrurile stau foarte simplu. Suntem o mana de oameni care au decis dupa evenimentele din 1989 sa faca jurnalism in toate formele posibile. Unii dintre noi au ajuns la radio fiind pasionati de muzica, altii au ales sa se exprime prin scris în ziarele locale si judetene iar mai tarziu a aparut si televiziunea locala care a preluat din mers  jurnalisti din primele doua categorii.

Ion Mihai Ionescu a trecut prin toate cele trei faze. A inceput cu presa scrisa, pe urma a trecut pe calea undelor la Radio Ring Medias, dupa care a decis sa se instaleze zilnic pe micul ecran al televiziunii locale. La inceput a fost TV AS care s-a transformat dupa cativa ani  in NOVA TV, un post cu receptie regionala, acolo unde Ion Mihai Ionescu se simte precum pestele în apa, în fata camerelor de luat vederi si cred ca iubeste la nebunie “guma de mestecat pentru ochi” (televiziunea).

 Mai jos am postat cateva emisiuni realizate de sarbatoritul de azi.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.