Jurnalist care a stat fata in fata cu Osama bin Landen vine la Medias

Sigurul jurnalist de origine romana care a realizat un interviu cu Osama bin Laden se va afla la Medias la inceputul lui septembrie. Adrian Mac Liman va participa la MECEFF – Medias Central European Film Festival in perioada 2 – 6 Septembrie 2014 si a fost invitat sa sustina o conferinta avand ca tema “Regimul totalitar comunist din Europa de est in oglinda cu regimul franchist si tranzitia la democratie din Spania”.

 adrian-mac-liman

Adrian Mac Liman este singurul jurnalist de origine romana care a realizat un interviu cu Osama bin Landen (Osama bin Mohamad bin Awad bin Laden), personajul care dupa 11 septembrie 2001 a devenit inamicul public numarul 1 in intreaga lume. Interviul a fost realizat in anul 1983 care a fost publicat in revista La Vanguardia. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.