Jos palaria in fata maestrului Nicu Alifantis

Nicu Alifantis

Maestrul Nicu Alifantis ne face azi o supriza prin lansarea unui nou album. In 2013 cantaurorul implineste in 40 de ani de cariera, ani in care ne-a incantat cu melodiile sale. Pentru cei neavizati le recomand sa studieze opera maestrului aici si pe urma sa isi comande si noul album intitulat “Mozaic”.

Detalii despre noul material gasiti pe site-ul http://alifantismozaic.ro/ unde poti asculta si fragmente din piese. M-am bucurat cand am vazut ca la Mozaic, Alifantis a colaborat la 3 piese prietenul comun Dinu Olarasu. Albumul in format CD + Carte poate fi achizitionat in Bucuresti si in tara la: Carturesti, Librariile Humanitas, Librarium, Alexandria, Mediagalaxy/Altex si Domo.

“Cei 40 de ani de scena consumati din existenta mea, imi dau senzatia de toamna, chiar si a vietii. Nu neaparat tristete, ci mai degraba privilegiul de a privi si medita cu oarecare detasare asupra a tot ce-mi amintesc ca mi s-a-ntamplat. E un exercitiu de memorie, un pas spre intelegere si impacare cu sine. Cel mai greu imi este sa vorbesc despre mine, dar mai ales despre muzica mea. E ca si cum te-ar intreba cineva ce mai faci? Oare chiar il intereseaza? Si, daca da, de ce?” spune maestrul despre anii de cariera.

Eu imi ridic palaria in fata maestrului, ii urez sanatate, sa ne mai incante cu melodiile sale inca multi ani si il astept in cetatea Mediasului cu un nou recital. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii


  1. Mă bucur că dragostea de muzica lui Alifantis ne apropie. Succes la concurs!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.