Jimmy Ionescu, premiat de Clubul Amiralilor

Colegul si prietenul meu, Jimmy Ionescu, a fost premiat de catre Clubul Amiralilor. Jimmy a castigat premiul „Viceamiral Ioan Balanescu”, la sectiunea „Teorie si arta militara navala”, pentru volumul „Portavioane la atac”, care a avut lansarea in acest an. 

Lansare carte Jimmy_Ionescu_2015

Volumul se adreseaza in primul rand specialistilor din domeniul istoriei, in general, si al istoriei militare si navale, in special, ofiterilor de marina si de aviatie militara sau civila si, in egala masura, publicului larg, pasionat sau doritor de a cunoaste evolutia razboiului aero-naval. In cursul lunii octombrie, mediesenii vor avea parte de o noua lansare de carte, avandu-l ca autor pe Jimmy Ionescu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

22 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.