Jimmy Ionescu lanseaza cartea „Portavioane la atac”

Biblioteca Municipala „St.L.Roth” Medias, va invita joi, 19 Februarie 2015, ora 18:00 in Sala de conferinte, cu ocazia lansarii volumului „Portavioane la atac” a jurnalistului si scriitorului Jimmy Ionescu.

Lansare Portavione la atac

Cartea este prefatata de viceamiralul (r) Dorin Danila, presedintele „Clubului Amiralilor” care noteaza in prefata urmatoarele: „Avand in vedere volumul impresionant de informatii continute si profunzimea analizei pertinent argumentate de autor, recomand folosirea lucrarii spre studiu atat studentilor, elevilor si marinarilor, pe perioada de pregatire in instituriile de invatamant ale Fortelor Navale Romana cat si ofiterilor de marina si aviatie.” Pasionatii de istorie precum si cei care doresc sa participe la acest eveniment editorial sunt asteptati la Biblioteca „St.L.Roth”. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.