ISU Sibiu – Peste 150 de interventii in acest sfarsit de saptamana

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu au intervenit, in acest sfarsit de saptamana, pentru acordarea primului-ajutor calificat unui numar de 106 cazuri medicale. Alte 46 de persoane au fost asistate medical de catre echipajele SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta ale localitatilor Copşa Mica, Dumbraveni şi Ocna Sibiului.

De asemenea s-a emis si o avertizare de COD ROsU de vant puternic si rafale de peste 140-180 km/h in zonele montane cu altitudinii de peste 1500 m in intervalul 24.02.ora 02:00 – 24.02.ora 18:00.in acest context sambata, 22.02.a.c.la ora 16:00 a avut loc sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta unde s-au stabilit principalele masuri ce vor fi luate in cazul producerii unor situatii de urgenta generate de fenomene meteo.

De asemenea, in intervalul avertizarii de Cod portocaliu si Cod Rosu valabil pentru judetul Sibiu s-au suplimentat fortele de interventie cu membrii grupei operative din cadrul ISU Sibiu si s-a activat Centrul Judetean pentru Conducere si Coordonare a Interventiei.

Totodata, in acest interval subunitatile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu au efectuat un numar de sapte recunoasteri la obiective din zona de competenta.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.